Sabina jag älskar dig till max!

Chiao var på boxningen förut med Sabina haha fan vad kul vi hade vi satt och snckade typ innan vi är bäst för vi kom på att egentligen kan allt misstolkas haha Sabina sätt på lampan då ''misstolk''
Men Carro tänd på lampan själv ''misstolk'' ja tänder inte på lampor xd
Ingen fattar typ våran humor hahahah!
Men i fall boxningen gick suveränt toppen bra vi lärde oss grunden på son kort tid , fast det sämsta var att det var jätte jobbig träning som sittupps och armhävningar typ 100 st av varje och massor av hopprep så tror ja skippar gymmet för boxning är så mycket träning.
Rekomenderar att de är en rolig sport!
I morgon blir det navelpircing då gytt sen i helgen blir det att sova över med Sabina och Elisa en sväng i morgon ♥
Sry för ja inte tog några bilder men gör det i morgon nu ka ja lägga mig och läsa skit sällan ja gör det men har hittat en skit bra bok det finns flera av den den heter ''Afrodite och skulden''

INFORMATION OM PRODUKTEN:

Afrodite går emot allt hon tror på när hon håller tyst om ett brott för att skydda sin kompis. En tystnad som får oanade konsekvenser.
Det är högsommar och Afrodites familj hyr ett hus i skärgården. Afrodite gör sitt bästa för att njuta, även när hon inte riktigt kommer överens med de andra ungdomarna på ön.
Fast där finns också Robin. Trots att Afrodite har pojkvän kan hon inte låta bli att dras till honom. Han är rolig, charmig och annorlunda. Men Robins mamma har problem med styvpappan, som är både våldsam och har kontakt med MC-gäng. Robin själv har också en del tveksamma sidor. Han håller sig inte riktigt inom lagens gränser, vilket blir problematiskt för den rättrådiga Afrodite.
Efter att Robin varit indragen i bråk, anar Afrodite att han har tänt på ett trädgårdsskjul för att hämnas. Hon måste fatta ett svårt beslut. Berätta eller inte. Det Robin har gjort är ju fel. Men om han straffas, så betyder det att hans mamma blir ensam med sin våldsamma sambo. Så när skulden faller på andra som inte verkar helt oskyldiga håller Afrodite tyst. Men hennes beslut får fruktansvärda konsekvenser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0